Det snøøør!!
GOSH jeg blogget nesten ingenting i går.  Beklager det - men jeg hadde ikke noe spesielt og blogge om - dessuten går ikke ting så veldig bra og jeg kjenner at depresjonen har kommet tilbake igjen, men denne gangen skal jeg ikke la det vinne!

Det snør ute og det nærmer seg jul med stormskritt. Jeg og Hans Olav var på jula på kallerud i går, og der fant vi en nisse med lys vi skal ha på trammen, i tilegg skal vi pynte med lyslenke på balkongen 1 desember. Det skal kjøpes inn mer julepynt og denne julen her skal bli helt fantastisk!

Jeg var jo somsagt på cafe i går, og da var jeg blant annet på kremmerhuset bare for og skikke litt, der fant jeg masse forskjellig julepynt som var så utrolig fint. Åh som jeg gleder meg :-D i tilegg har jeg funnet ut sånn ca hva jeg skal kjøpe til de forskjellige i julegave. Jeg tenkte og begynne og handle julegaver rundt den 20 november. Begynt så vidt på Hans Olav sin da :-D

Nå sitter jeg tullet inn i pleddet og koser meg med en kaffekopp, sov litt lenge i dag, men det gjør meg ingeting for ble så glad når jeg så snøen, dessuten skjer det ikke så mye i dag annet enn husarbeid.

Det er uansett ikke noe jeg gidder og stresse med!

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag - så skal jeg prøve og få blogget litt mer i dag :-D


  0 kommentarer på "Det snøøør!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits