Blogger påvirker
Jeg kunne skrevet lange omhandlinger om hvorfor jeg kanskje burde blogge - men jeg innser at jeg klarer ikke oppfylle mine krav om en bra blogg. Jeg innser som kanskje mange andre ikke innser - og det er at andre blogger har en eller annen form for påvirkningskraft. - jeg merker selv at jeg blir påvirket. Spesielt når det gjelder kosthold - trening - det typiske a-4 liv. - Noe som i utgangspunktet skal være positivt og som skal gis til en oppfordring til en sunn livsstil - jeg tolker det på en helt annen måte, en negativ måte.

Noe jeg apsolutt ikke burde - jeg vet det - jeg vet det så inderlig, men jeg vet også at jeg ikke er den eneste! 

Jeg tror vell ærligtalt at blogg er ut - ja nå vet jeg også at jeg har en egen blogg, men jeg merker at til tider kan det være slitsomt og ha en blogg, og til tider mister jeg helt motivasjon - rett og slett fordi jeg stiller veldig høye krav til meg selv - sånn har jeg alltid vært.

Nå har blogg vart i mange år, og jeg tror jeg som mange andre begynner og gå litt lei - samme gjelder facebook. Folk går rett og slett lei - og jeg mener - hva lærer man om blogg egentlig? Ingen lærer noe av min blogg, og egentlig lærer vell ingen noe særlig om blogg sjenerelt - så hvorfor ikke lese en bok? lese noe som gir mening og ikke blogg.

For nå har instagram kommet - vell det kom i 2010, men jeg er ny der. Twitter har jo vart en god stund - men synes ærligtalt det er mye mer bedre enn facebook - til tross for at det er i likhet med veldig mange andre ting - lite lærerikt.

Så hva lærer vi av dette? Begynn med instgram og twitter - det skal jeg og det er jo der vi mest sannsynlig kommer til og ende opp alle sammen!

For dere som ønsker og følge meg så følg meg på instgram @bennybolero twitter @beeenediiiicte

Værsegod :-)


  0 kommentarer på "Blogger påvirker"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits